الرئيسية / مناقصات - מכרזים / מכרז פומבי מס’ 17/2025 – לבצוע עבודות בניית חדר חשמל לביה”ס ואולם ספורט

מכרז פומבי מס’ 17/2025 – לבצוע עבודות בניית חדר חשמל לביה”ס ואולם ספורט

בצל מצב החירום ששרר במדינה בעקבות מבצע ” עם כלביא ” מודיעים בזאת למציעים על הארכת מועד להגשת הצעות בשלושת המכרזים הנ”ל עד ליום 29.06.2025, שעה 16:00 בדיוק. 

 מסמכי המכרז לעיון בלבד  – לחץ כאן 

לעיון באומדן-כתב כמויות – לחץ כאן

לעיון בתוכנית קונסטרוקציה – לחץ כאן

לעיון בתוכנית פיתוח – לחץ כאן

לעיון בתוכנית אדריכלית – לחץ כאן

  1. מועצה מקומית עין קניה (להלן: “המועצה“), מזמינה בזאת הצעות לבצוע עבודות בניית חדר חשמל לביה”ס ולאולם הספורט, בכפר עין קניה
  2. כל העבודות מפורטות בגוף המכרז, באומדן ובתוכניות, אשר הוראותיהם בלבד קובעים את מלוא היקף העבודות הדרוש בצוען לפי מכרז זה.
  3. כלל העבודות יבוצעו ע”פ המפרט הכללי הבין-משרדי בגרסתו העדכנית לרבות אופני מדידה, בקרת איכות ובדיקות וכד’.
  4. סיור קבלנים (לא חובה) יתקיים ביום 15.06.2025 שעה 11:30 במשרדי המועצה.
  5. רשאים להשתתף במכרז מציעים אשר עומדים בכל תנאי הסף כמפורט להלן:

* עוסק מורשה לפי חוק מס ערך מוסף ומנהל ספרי חשבונות לפי פקודת מס הכנסה ומע”מ ובעל אישורים על ניכוי מס במקור מטעם פקיד השומה.

* בעל כל האישורים הנדרשים לפי חוק עסקאות גופים ציבוריים, התשל”ו – 1967 (להלן: “חוק העסקאות”).

* קבלנים רשומים בפנקס הקבלנים לעבודות הנדסה בנאיות תשכ”ט 1969 ענף 100 סיווג ג’ -1 או גבוה מזה בצרוף תעודת קבלן רשום .

* מי שרכש את מסמכי המכרז בסך 600 ש”ח, והמציא קבלה על כך בצירופה להצעתו .

* מי שצירף ערבות בנקאית במקור להשתתפות במכרז בנוסח מסמך י”א. למסמכי המכרז, ע”ס 9,000 ש”ח ( תשעת אלפים ש”ח ) בתוקף עד ליום 31.08.2025 .

* בעל ניסיון מוכח של שנה לפחות בעבודות מסוג אלה שבמכרז.

* על המציע לצרף אישורים ואסמכתאות התומכים בנ”ל .

* על המציע לחתום על כל מסמך ממסמכי המכרז, לרבות על עמודי הוראות אלו. הצעה שלא תהיה חתומה במלואה ו/או לא תהיה חתומה כחוק על ידי המציע עלולה להיפסל ולו מטעם זה בלבד .

  1. שאלות הבהרה ניתן להעביר ליועמ”ש המועצה עו”ד ד”ר סלמאן ח’יר במייל: kheir@einknia.com לא יאוחר מיום 17.06.2025 שעה 14:00. בשורת הנושא יש לציין מספר מכרז. יש להעביר את שאלות ההבהרה בקובץ WORD בלבד, ותשובות לשאלות תפורסמנה באתר המועצה באותו היום ( קרי- 17.06.2025), עד השעה 20:00, תחת הלשונית השייכת למכרז (17.2025), בכותרת : “תשובות לשאלות” , והן יהוו חלק בלתי נפרד מהמכרז לכל דבר ועניין.
  2. ניתן לרכוש את מסמכי המכרז ממחלקת הגבייה של המועצה בשעות העבודה הרגילות תמורת הסך של 600 ₪ וניתן לבצע תשלום בהעברה בנקאית לחשבון מועצה מקומית עין קניה: בנק הפועלים, מס’ בנק 12, סניף 744, מס’ חשבון 11663. שלא יוחזרו בכל מצב, כולל ביטול המכרז מכל סיבה.
  3. את חוברת המכרז יש להפקיד בתיבת המכרזים שבמשרדי המועצה, במעטפה סגורה נושאת ציון מכרז פומבי מספר 17.2025 , עד לא יאוחר מיום 26/06/2025 בשעה 16:00 , בדיוק.
  4. המועצה שומרת לעצמה הזכות לבטל את המכרז בכללותו או כל חלק ממנו ולא תהיה למציע הזכות לתבוע או לקבל כל פיצוי כתוצאה מכך ו/או השבת תמורת רכישת המכרז.
  5. וועדת המכרזים רשאית לקחת בחשבון את ניסיונו של המציע ומומחיותו המקצועית בעבודות דומות, כשיקול מכריע להחלטתה.
  6. המועצה אינה מחויבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה אחרת כזוכה, והיא גם רשאית לפצל את העבודות בין מציעים שונים.

 

בכבוד רב,

ואיל מוגרבי
ראש המועצה

شاهد أيضاً

דחיית מכרזים

הודעה על הארכת מועד להגשת הצעות בשלושת המכרזים 15/2025 – 16/2025 – 17/2025

הודעה על הארכת מועד להגשת הצעות בשלושת המכרזים דלהלן:  מכרז פומבי 15.2025 – לאחזקת רשת …

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *