الرئيسية / مناقصات - מכרזים / מכרז פומבי מס’ 15/2025 – לאחזקת רשת חשמל במתח נמוך ותאורת רחובות, ולאספקת חומרים

מכרז פומבי מס’ 15/2025 – לאחזקת רשת חשמל במתח נמוך ותאורת רחובות, ולאספקת חומרים

בצל מצב החירום ששרר במדינה בעקבות מבצע ” עם כלביא ” מודיעים בזאת למציעים על הארכת מועד להגשת הצעות בשלושת המכרזים הנ”ל עד ליום 29.06.2025, שעה 16:00 בדיוק. 

מסמכי המכרז לעיון בלבד  – לחץ כאן

לעיון בכתב כמויות  – לחץ כאן

  1. מועצה מקומית עין קניה (להלן: “המועצה“), מזמינה בזאת הצעות לאחזקת רשת חשמל במתח נמוך ותאורת רחובות, ולאספקת חומרים, בכפר עין קניה (להלן: “העבודות“)
  2. כל הדרישות והתנאים מפורטים בגוף המכרז ובנספחיו, אשר הוראותיהם בלבד קובעים את מלוא היקף העבודות הדרושות לפי מכרז זה, וניתן לעיין בהם בטרם רכישתם (בסך 1,000 ש”ח) באתר המועצה בכתובת (לחץ כאן) תחת הלשונית הנוגעת למכרז פומבי מס’ 15.2025.
  3. את חוברת המכרז יש להפקיד בתיבת המכרזים שבמשרדי המועצה, במעטפה סגורה נושאת ציון מכרז פומבי מספר 15.2025 בלבד, עד לא יאוחר מיום 26/06/2025 בשעה 16:00, בדיוק.
  1. המועצה אינה מחויבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה אחרת כזוכה.

 

 בכבוד רב

ואיל מוגרבי

ראש המועצה

شاهد أيضاً

דחיית מכרזים

הודעה על הארכת מועד להגשת הצעות בשלושת המכרזים 15/2025 – 16/2025 – 17/2025

הודעה על הארכת מועד להגשת הצעות בשלושת המכרזים דלהלן:  מכרז פומבי 15.2025 – לאחזקת רשת …

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *